Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر علمی دومین جایزه ادبی شهید اندرزگو با اشاره به تعویق برگزاری اختتامیه این رویداد از شهریور تاکنون به دلیل محدودیت‌های کرونایی از برگزاری این آیین سه‌شنبه آینده (۹ آذر) در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی خبر داد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محسن پرویز ضمن اشاره به اینکه جایزه شهید اندرزگو قرار بود دوم شهریور و همزمان با سالروز شهادت شهید اندرزگو برگزار شود، ولی به دلیل افزایش ابتلا به بیماری کرونا به تأخیر افتاد، گفت: اعضای شورای سیاست‌گذاری علاقه‌مند بودند که این مراسم به‌صورت حضوری برگزار شود، اما شرایط کشور اجازه نمی‌داد و قرار بر این شد که در شرایط مناسب‌تری برگزاری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه شرایط کرونایی کمی بهتر شده است، تصمیم گرفتیم این مراسم در آذرماه برگزار شود. تصمیم اولیه شورای سیاست‌گذاری مبتنی بر این بود که این مراسم در شهر مقدس قم برگزار شود؛ ولی در مجموع و با صلاح‌دید شورای سیاست‌گذاری، قرار بر این شد که مراسم اختتامیه دومین دوره جایزه شهید اندرزگو در روز سه‌شنبه (نهم آذر ۱۴۰۰) در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی (سرچشمه) و در ساعت ۱۷:۳۰ بعداز ظهر برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه ۱۳ اثر به‌عنوان نامزد نهایی معرفی شده بودند، افزود: در این مراسم، پنج اثر به‌عنوان آثار برگزیده معرفی خواهند شد. همچنین با تصمیم شورای سیاست‌گذاری، از نوقلمانی که در این زمینه اولین کارشان است و کارهای ارزشمندی نیز بوده است، تقدیر و تشکر به عمل می‌آید. این افراد هشت نفر هستند که آثار درخور تقدیری را به دومین دوره جایزه شهید اندرزگو ارائه کرده‌اند.

پرویز افزود: تصمیم ما بر این است که در این مراسم همه افرادی را که دست‌اندرکار اجرایی حوزه فرهنگ هستند، دعوت کنیم و این کار حتماً صورت می‌گیرد. ما از مدیران و معاونین در این حوزه، همچنین رئیس سازمان تبلیغات و مدیر نهاد کتابخانه‌های کشور، تا دوستانی که مرتبط هستند، دعوت خواهیم کرد. همچنین، از تشریف‌فرمایی دوستانی که فرصت کافی دارند و می‌توانند در جلسه حضور پیدا کنند، استقبال می‌کنیم. 

دبیر علمی دومین جایزه شهید اندرزگو در پایان سخنان خود، ضمن اظهار امیدواری از اینکه مسئولان بخش‌های مختلف به ترویج این آثار اقدام کنند، گفت: در واقع، مهر نهایی جوایز می‌تواند این باشد که تأثیر خود را در خوانده شدن این آثار توسط مردم نشان دهد و این امر هم نیازمند اطلاع‌رسانی است. امیدواریم شاهد رونق کتابخوانی در کشور باشیم.

جایزۀ ادبی شهید سیدعلی اندرزگو جایزه‌ای دوسالانه و با رویکرد مبارزۀ ادبی و افشای چهرۀ واقعی پهلوی‌هاست که در بخش‌های مختلف، از ممتازترین کتاب‌های تولیدشده در حوزه‌های «داستان و رمان بزرگسال»، «داستان کودک و رمان نوجوان» همچنین «روایت تاریخ و تاریخ شفاهی» تقدیر می‌کند.  کلیه آثار چاپ اول سال‌های ۹۸ و ۹۹ که دارای درون‌مایه مدنظر جایزه بوده‌اند، در این دوره از جایزه شرکت داده شده اند.

این جشنواره به همت مجمع ناشران انقلاب اسلامی و با حمایت و همکاری مرکز اسناد انقلاب اسلامی، بنیاد فرهنگی خاتم‌الاوصیا، انجمن قلم ایران، نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، حوزه هنری انقلاب اسلامی و مؤسسه فرهنگی شهرستان ادب برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فرهنگی شهید اندرزگو قم جایزه شهید اندرزگو شورای سیاست گذاری انقلاب اسلامی برگزار شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۷۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال آثار تاریخی با ارزش از موزه ملی به کرمان

به گزارش خبرنگار مهر، نادر علیدادی سلیمانی، ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: مجموعه انتقالی از موزه ملی به استان کرمان حاصل کاوش‌های علمی دهه ۴۰ در تپه‌ها و محوطه‌های باستانی کلیدی کشور همچون تپه یحیی دشت صوغان شهرستان ارزوئیه در جنوب غربی و شهداد در شرق استان کرمان و حاشیه غربی لوت می‌باشد.

رئیس اداره ثبت آثار کرمان افزود: این محوطه و تپه از اماکن شاخص باستان‌شناسی جنوب شرق ایران به شمارمی‌روند که در نزد باستان‌شناسان و دوستداران تاریخ و تمدن فرهنگ ایران زمین شناخته شده می‌باشد.

وی با بیان اینکه کاوش‌های تپه یحیی دهه ۴۰ شمسی و همزمان با محوطه شهداد صورت گرفته است افزود: در تپه یحیی با ۷ دوره فرهنگی و تاریخی سروکار داریم که قدیمی ترین دوره به نام یحیی ۶ خوانده شده و بعد از آن دوره مس و سنگ به نام یحیی ۵ بوده است که اشیای مذکور مربوط به این دوره می‌باشد.

رئیس اداره ثبت آثار کرمان بیان کرد: آثار تپه یحیی مربوط به هزاره ۵ تا ۶ پیش از میلاد و مجموعه‌ای نفیس از سنگ کلریت و سفال است که همزمان با هفته میراث‌فرهنگی در باغ موزه هرندی به نمایش گذاشته می‌شود.

او گفت: اشیا مربوط به شهداد در نتیجه کاوش‌های سال‌های پایانی دهه ۴۰ خورشیدی است که مربوط به عصر مفرغ و هزاره ۳ پیش از میلاد بوده و از گورستان‌های باستانی شهداد می‌باشد که توسط مرحوم علی حاکمی کشف شده است.

علیدادی سلیمانی، با بیان اینکه همزمان در محوطه صنعتگران یا شهر صنعتی شهداد کاوش‌ها منجر به کشف کوره‌های ذوب مس شده است تصریح کرد: بخشی از اشیا انتقالی مربوط به حوزه تمدنی شهداد از جنس فلز است که از لحاظ هنری و باستان‌شناسی بسیار با اهمیت بوده و بیانگر هنر، صنعت و نبوغ فکری صنعتگران شهداد در هزاره سوم پیش از میلاد است.

وی افزود: اشیا فلزی شامل بشقاب‌هایی با نقوش برجسته در کف ظرف به روش قلم زنی ساخته و پرداخته شده و بخش دیگری از اشیا شهداد از جنس کلریت بوده که البته می‌توان گفت سرزمین مادری سنگ کلریت دشت جیرفت است.

علیدادی سلیمانی، گفت: بخشی از اشیا انتقالی به کرمان مجموعه استردادی جیرفت است، که این اشیا مربوط به حفاری‌های غیرمجاز سال‌های پایانی دهه هفتاد خورشیدی دشت جیرفت بوده که از مرزهای کشور خارج شده بودند.

وی ادامه داد: این اشیا در بازارها لندن به حراج گذاشته شده بود که با همکاری وزارت امور خارجه و میراث فرهنگی موفق به جلوگیری از حراج و بازگشت اشیا به ایران شده و طی دو مرحله بیش از ۱۰۰ شیء از اشیا جیرفت به کشور بازگشته است.

رئیس اداره ثبت آثار کرمان گفت: هفته میراث فرهنگی فرصتی مناسب برای مردم و دوستداران تاریخ و تمدن ایران زمین بوده تا در موزه‌های کرمان با بخشی از فرهنگ و تمدن غنی استان کرمان آشنا شوند.

وی افزود: این سرزمین در پیشینه تاریخ و تمدن سرزمینی شگفت انگیز بوده و کرمان از دوره پارینه سنگی تا سده‌های اخیر دارای آثار تاریخی و فرهنگی بوده است.

کد خبر 6100536

دیگر خبرها

  • مراسم اختتامیه کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴
  • مراسم اختتامیه کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ آغاز شد
  • انتقال آثار تاریخی با ارزش از موزه ملی به کرمان
  • برنامه‌های علمی و فرهنگی برای نمایشگاه کتاب
  • کتاب «آینده می‌افتد زمین» رونمایی می‌شود
  • اختتامیه نخستین جشنواره قلب شهر برگزار می‌شود
  • دومین دوره انتخابات موسسه هنرهای نمایشی استان برگزار شد
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت برگزار می‌شود
  • دومین رویداد جایزه جوانی جمعیت در کرمانشاه برگزار می‌شود
  • اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر ساوجبلاغ برگزار می‌شود